Tuesday, July 15, 2008

Dé Bank

Onze quest naar Dé Bank is gebonnen. Nee niet die geldopslokkers of de oppassers op je zuurverdiende spaargeld: een zitbank.

Wat zijn er veel soorten en maten! Het wordt nog erg, erg moeilijk om te gaan kiezen. Gelukkig, en daar ben ik echt heel blij mee, zijn RJ en ik het nagenoeg eens wat betreft banken die mooi zijn, en banken die meteen afgeschreven worden.

Kiezen tussen mooi-igheid, zitcomfort (en dat is lastig als je vriendje zeker een liniaallengte langer is dan jij), kwaliteit, en de prijs. We willen er langer dan 3 jaar mee doen, dus geen Ikea en Seats en Sofa's (al zal die eerste zeker niet ontbreken in ons huis wat betreft andere meubels!). Maar een bank van 5000+ euro waar je naar geweten zeker twintig jaar mee moet doen, dat zien we ook niet zitten.

Al met al nog een lastige queste. We zijn een heel eind, door de halve zaterdag de Woonmall Alexandrium in R'dam onveilig te hebben gemaakt, zodat we nu in ieder geval een idee hebben wat er te koop is, wat we eventueel zouden willen. Nu nog de perfecte mix van alle ingredienten vinden.

Overigens had ik geen idee dat je zult zere voeten kan krijgen van de hele dag op banken zitten! O__O

x
Nefke

No comments: