Tuesday, January 26, 2010

Winter!

Al jaren roept iedereen dat we weer een kwakkelwinter hebben, dat het zo jammer is dat we niet elk jaar een witte kerst hebben, en dat het tijd wordt voor weer een echte winter. Zeker als er ook nog grote periodes van vorst zouden zijn, want dan kan iedereen weer schaatsen, en dat vinden we met z’n allen zo fijn.

En dan hebben we eindelijk weer eens een winter… is het weer niet goed! Chaos alom want de infrastructuur is er niet tegen bestand. Files tot drie uur ’s nachts en treinen die niet kunnen rijden door sneeuw in de wissels en defecte toestellen. Het is te koud, we hebben te weinig zout en oh oh oh we hopen dat het weer gauw beter wordt. Dit zijn toch ook wel extreme weersomstandigheden!?!?!

Extreem is maar relatief. Dit zijn geen extreme weersomstandigheden. We zijn deze omstandigheden misschien ontwent, maar dat is geen excuus. Er valt een laagje sneeuw en heel het land is een puinhoop, kom op mensen!

Make up your minds, en stop met zeiken. Dit is prachtig weer! Geniet er van, of blijf binnen. Val mij in ieder geval niet lastig met uw gejammer!

X
Nefke

2 comments:

Blaidd Drwg said...

Als je postbode was piepte je wel anders :P

Maar goed, het was vandaag alleen steenkoud, dus dat geeft niet. De zon scheen! \o/

Nefke said...

Maar als postbode heb je ook de voordelen als het goed weer is die ik niet heb in mijn stoffige kantoor :P... of zo.... En ik mocht ook fijn met de trein die dagen, dat was ook feest. Ach het is altijd wat :).