Wednesday, March 12, 2008

Huizenjacht (2)

Pff hoe verslaafd kun je raken aan sites zoals funda? De fietstocht door Den Bosch afgelopen zaterdag was een groot succes. Rj en ik hebben een goed beeld gekregen van verschillende wijken in Den Bosch, en weten nu in ieder geval waar we niet moeten gaan zitten. Ook zijn we 't er over eens dat een huis met tuin buiten het centrum toch wel idealer is dan midden in het centrum zitten met een prutsbalkonnetje. Al met al hebben we steeds meer do's en don'ts op ons huizen-wens-lijstje staan.

Nu moeten we eigenlijk weer over de volgende drempel heen: een keer een afspraak maken voor bezichtiging. Omdat het do's en dont's lijstje dan nog concreter gemaakt kan worden, en omdat vergelijkingsmateriaal nooit weg is. Bovendien merkten we zaterdag bij het ene appartement wat we bezocht hebben vanwege de open huizen route dat foto's misleidend kunnen zijn. Toevallig zaterdag in positieve zin: het appartement leek kleiner op de foto's dan dat het was. Maar zelf kijken zegt meer dan al die foto's.

Hihi en het rondbazuinen van de huizenjacht is ook niet verkeerd --> collega's die komen vertellen dat ze nog een mooi huis weten: wie weet zit er ons droomhuis tussen!

I'll keep you posted!

x
Nefke

No comments: