Tuesday, November 20, 2007

SMS TEAMUP4KIDS naar 3010

Nefke zet zich vandaag in voor ´t goede doel...




SMS TEAMUP4KIDS naar 3010



Voor slechts € 1,50 per SMS bericht steun je TeamUP for Kids.



TeamUP for Kids (sms tekst is TEAMUP4KIDS) is een initiatief van Manpower Business Solutions, om de positie van kinderen in ontwikkelingslanden te verbeteren. Het ingezamelde geld van deze SMS-actie gaat via de stichting Edukans (www.edukans.nl) naar een onderwijsproject op het platteland van Oramya in Ethiopie.



Voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar worden klaslokalen in onderwijscentra gebouwd. En jongeren in de leeftijd vanaf 15 jaar kunnen `onderwijs voor werk´ volgen; leertrajecten in onder meer landbouw en visserij die direct daarna in de praktijk gebracht worden. Door deze projecten helpen we kinderen uit Oramya aan een toekomst. Blijvende ontwikkeling begint immers bij onderwijs!



In de aanloop naar en op 20 november zamelt Manpower Business Solutions zoveel mogelijk geld in voor dit goede doel. Waarom 20 november? Dit is de Internationale Dag van de Rechten van het Kind; een speciale dag om ons in te zetten voor onderwijs voor kansarme kinderen in Ethiopië.



In ons land is het heel gewoon dat een kind naar school gaat. Dat is zelfs verplicht. Dat is niet overal zo: wereldwijd gaan 80 miljoen kinderen niet naar school. Gewoonweg omdat ze de kans niet krijgen. Dat moet veranderen!!!



Wil je svp deze oproep doorsturen aan al je vrienden, kennissen en familieleden om zo met deze actie zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het goede doel.



Meer informatie over de actie vind je op www.mbs.nl.



BEDANKT VOOR JE STEUN!!!

No comments: