Monday, December 10, 2007

weekend

Met m´n broertje is ´t ondertussen weer heel wat beter. Hij had praatjes, verveelde zich, en tv is niet zijn ding, dus het is nu zo geregeld dat hij met laptop op schoot in ´t ziekenhuis ligt. Hulde voor dat! Verder ging het goed, zodra hij op krukken kan lopen mag hij naar huis. En de 23e, op zijn verjaardag, wordt Sinterklaas ingehaald, met extra cadeaus voor ons tweeën want ik ben natuurlijk de dag ervoor jarig. Feest!

Dit weekend was desondanks toch nog gezellig. Vrijdagavond Sinterklaas en ben weer verwend, met o.a. twee Jordan boeken, de DVD van de oude Hairspray film (zo fout dat je toch weer moet lachen, al miste ik John Travolta) en nog veel meer. Ik had de vriend van RJ´s zusje een Gordian Knot puzzel gegeven die je zo uit elkaar moet proberen te halen.. dat ging dus niet… volgens het (vingerdikke!) boekje zijn er 69 stappen voor nodig… het cadeau van ´t weekend!


Zaterdag verder naar ´t ziekenhuis geweest en daarna gezellig thuis eten en ´s avonds Hairspray gekeken, onderwijn genietend van een wijntje en franse kaasjes..
En gister thuis m´n kerstboompje opgetuigd, begonnen aan de kerstkaarten, en Mario Kart gespeeld op de gamecube want die heeft Rj van mij van de Sint gekregen.. good fun!

Het was dus even schrikken vrijdag, maar het komt helemaal goed! Ik ben blij, en heb een foto van m´n kerstboom als achtergrond op m´n telefoon – tot zover deze nutteloze mededeling – hihi

X
Nefke

4 comments:

Cheeky Monkey said...

Zijn jullie echt een dag na elkaar jarig? O_o

Maar fijn dat het allemaal goed gaat komen, echt even schrikken!

Nefke said...

jep.

Maar ja dat zijn wij ook ;)

Juhani said...

Goed gepland van jullie ouders :-P
Fijn dat het iig al weer wat beter gaat met hem!
En hulde voor de Gamecube natuurlijk! ^_^

Cheeky Monkey said...

Persies, wij zijn geen broer en zus :P